Политика за поверителност

Кои сме

Адресът на нашия сайт е: https://biodekodirane.com/

Какви данни събираме и защо

Коментари

Когато потребителите оставят коментари в сайта, събираме данните включени във формуляра за коментари, както и IP адресa на потребителя и потребителския низ агенти на браузъра с цел откриването на спам.

Анонимен низ, създаден от вашия имейл адрес (наричан още hash), може да бъде предоставен на Gravatar, за да провери дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на вашия коментар, изображението на вашия профил е видимо за обществеността в контекста на вашия коментар.

Медия

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на такива с включени данни за местоположението (GPS EXIF). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извличат всякакви данни за местоположението от изображенията на уебсайта.

Формуляр за контакт

Събраните данни са Име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, дата и място на раждане, с изключителната цел да отговорим на съобщението, което сте ни изпратили.

Изпращайки формуляра за контакт, вие приемате установените условия за поверителност.

„Бисквитки“

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да изберете да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в „бисквитки“. То е за ваше улеснение, така че не е нужно да попълвате данните си отново, когато оставите нов коментар. Тези „бисквитки“ ще имат давност една година.

Ако имате акаунт и се свържете с този сайт, ние ще инсталираме временна „бисквитка“, за да определим дали вашият браузър приема бисквитки. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се изтрива, когато браузърът се затвори.

Когато влезете в сайта, ние също ще инсталираме различни „бисквитки“, за да запазим информацията ви за вход и опциите за показване на екрана. „Бисквитките“ за вход са валидни в продължение на два дни, а „бисквитките“ с опции на екрана са валидни в продължение на една година. Ако изберете „Запомни ме“, входът ви ще е валиден за две седмици. Ако излезете от акаунта си, „бисквитките“ за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, допълнителна „бисквитка“ ще бъде запазена във вашия браузър. Тази „бисквитка“ не включва лични данни и просто посочва идентификационния номер на статията, която току-що сте редактирали. Изтича след 1 ден.

С кого споделяме вашите данни

Biodekodirane НЕ споделя вашите данни с никого, събираме ги само, за да ви изпращаме новини от нашия блог и да ви отговаряме, в случай, че сте ни задали някакви въпроси.

Колко време пазим вашите данни

Ако оставите коментар, този и неговите метаданни се съхраняват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме следващите коментари, вместо да ги държим на опашка за проверка.

От потребителите, които се регистрират на нашия уебсайт, ние също съхраняваме личната информация, която те предоставят в своя потребителски профил. Всички потребители могат да преглеждат, редактират или изтриват личните си данни по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта също могат да преглеждат и редактират тази информация.

Какви права имате над данните си

Ако имате акаунт или сте оставили коментари на този уебсайт, можете да поискате да получите файл за експортиране на личните данни, които имаме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които съхраняваме за вас. Това не включва данните, които сме длъжни да съхраняваме за административни, правни или свързани със сигурността цели.

Къде изпращаме данните ви

Коментарите на посетителите могат да бъдат проверени от скринингова служба за автоматично откриване на спам.

Защита на данните

Според разпоредбите на Закона за защита на личните данни, обнародван в Д.В. бр.1 от 4 януари 2002 и следващи изменения, данните предоставени от потребителя ще бъдат включени във файл, собственост на Гергана Радичкова, и ще бъдат обработвани за предоставяне на услугите поискани от потребителя, който приема включването им в съответния файл и тяхната употреба и обработка, автоматизирана или не, за извършването на операциите договорени между страните.

Също така потребителят разрешава, освен договорните отношения, обработката на неговите лични данни за изпращане на реклама, оферти и промоции посредством телематични средства.

В случай, че потребителят не желае личните му данни да се обработват за посочените цели той може да упражни правото си на опозиция и достъп, коригиране и отменяне.

Къде можете да упражните правата си, свързани с обработката на лични данни

За всякакви въпроси, промени или поправки във връзка с вашите лични данни, можете да се свържете с нас чрез формуляра за Контакт в сайта или по пощата на адрес:

C/ Pensamiento Nº16, 4ºF

28020 Madrid, España

Guergana Raditchkova

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021 Gueri Raditchkova