И след един сеанс… какво?

Мнозина ме питате: И след един сеанс… какво? Какво се случва? Какво мога да очаквам, какво ще се случи? Ще се опитам да дам отговор на тези въпроси днес.

Моментум

При всеки сеанс от терапията, която правя и която е смес от различни техники, които съм научила през годините, се отваря един моментум. Какво е това? Моментумът е едно пространство-време, което продължава от 21 до 40 дни. В това време се случват много промени на вътрешно ниво, на клетъчно ниво и на ниво ДНК. Това неизбежно води до промени във външния свят. Затова е време и пространство. Става дума за процес.

Личният ни свят се преобразява през моментума. Променяме се отвътре и ни помагат отвън. Нашите светлинни йерархии започват да изплитат нови възможности за нас, за да можем да придобием съзнание и започнем да променяме умствени патрони, навици, поведение. Ключовата дума на моментума е промяна.

Единственото непроменящо се

Единственото “непроменящо се” при този процес е, че няма нищо предопределено. При всеки конкретен случай промените и ритъмът са лични. Не мога предварително да ти кажа какво трябва да очакваш. Ще се случи най-доброто за тебе, най-подходящото за твоя личен процес. Затова каквото и да се случи знай, че то е най-доброто за тебе в този момент.

Ако най-доброто за тебе в този момент е да придобиеш душевен мир и хармония, то ще се случи. Обаче, ако най-доброто за тебе е животът ти да рухне цял, за да прекъснеш всички обвързващи връзки и да заличиш всички погрешни вярвания, то ще се случи. Не бива да се плашиш. Нищо не трае вечно. Ако къщата ти е претъпкана със стари мебели и вехтории имаш нужда от едно голямо основно почистване преди да можеш да внесеш новите мебели, които си си купил, нали? За това става въпрос. Понякога е нужно да се започне от почистването. Бъди сигурен, че както вътрешното така и външното прочистване са много освобождаващи. Ако животът ти не върви и се чувстваш нещастен то е поради всичките вехтории, с които не искаш да се разделиш и да изгориш…

Промени на физическо и емоционално ниво

След един сеанс първото, което може да се случи е да се промени нуждата ти от сън. Може да имаш нужда да спиш няколко часа поред или пък ще спиш 4 часа и няма да имаш нужда от повече. Не се безпокой, нормално е. Наблюдавай го и позволи да се случи. Може да имаш едно ново усещане на облекчение, сякаш си се е освободил от “нещо”. То е защото действително е така. При сеансите се освобождават много тежки енергии, които влачим може би цял живот и дори не го съзнаваме. Може да почувстваш радост просто така, без видима причина. Чудесно, наслаждавай се. Може да изчезнат физически симптоми, които си имал преди сеанса, като болки, тяжест и други. Или пък медицинските ти анализи да покажат едно голямо подобрение, и т.н. Винаги ще зависи от симптомите ти преди сеанса.

Възможно е тялото ти да реагира освобождавайки: може да имаш разстройство, температура, лошо настрение, емоции като ярост, гняв или тъга, желание да се скараш с всички, т.н. Рядко се случва, но е възможно. Не забравяй: тялото се прочиства, както от материални отпадъци така и от токсичните емоции, които си натрупал през годините. Не е нищо друго, просто едно прочистване. Ще е за няколко дни. Нормално е. Наблюдавай, не съди, само наблюдавай. Каквото и да се случи знай, че е нормално и е най-доброто за тебе в този момент.

Промени във външния свят

Ще се случат промени в отношенията ти с другите и със света. Не са нищо друго освен отражение на дълбокото Прекодиране, което се осъществява във вътрешното ти аз. Тук ти препоръчвам да прочетеш наново поста ми Какво е Прекодиране на Реалността?, в който обяснявам как протича този механизъм.

Възможно е изведнъж да си способен да говориш с майка си на теми, които до вчера са били табу. Може да си способен да кажеш истината, нещо което до вчера е изглеждало немислимо. Може да се хармонизират отношенията ти с определени хора, близки, колеги, роднини.

А може да се случи и точно обратното. Да започнеш да имаш конфликти с другите. Не бива да се плашиш. Понякога е нужно да събориш една къща, за да построиш нова на нейното място. Понякога е единственият начин да скъсаш с една токсична връзка, която непрекъснато източва енергията ти и не ти позволява да растеш. Погледни го откъм добрата му страна. Може пък прекратявайки връзки и недобри отношения да е единственият начин да започнеш да уважаваш себе си и да цениш себе си. След бурята винаги настъпва спокойствие.

Как да се отнеса към промените

Спокойствие. Поведението ти трябва да остане спокойно. Научи се да наблюдаваш процеса без емоции и без да съдиш. Ако се чувстваш добре, наслаждавай се и подхранвай този начин да се чувстваш. Направи го съзнателно. Ако тялото и умът ти експериментират едно голямо прочистване, успокой се и го позволи. Не се съпротивлявай, не се безпокой и не страдай. Наблюдавай какво се случва и го остави да отмине. Опитай се да разбереш какво се случва не с рационалния си ум, а с вътрешната мъдрост, която имаш. Това е единственият начин да преминеш през процеса без големи сътресения и без да го удължаваш ненужно. Ако се оставиш на течението на живота да те носи, всичко ще протече леко и хармонично. Животът ще измие раните ти и ще ги излекува.

Твърдото вътрешно решение

Има хора, които идват на сеансите от любопитство, без да са твърдо решени да поемат наистина пътя на личностното си израстване. Мислят, че искат промяна, а всъщност не е така. Ок, не е фатално. Никой няма да те насили да се променяш. Ако ти не позволиш, нищо няма да се случи. Може би не ти е времето за това. Помисли по въпроса.

Обаче, ако решението ти е твърдо и истинско много скоро ще видиш резултатите.

Накратко

Когато някой идва на сеанс, за да хармонизира живота си, това което прави е, че изразява към Вселената желанието си за промяна към по-добро в живота си. Тоест, заявяваш, че си решен да експериментираш тези промени, решен си да излезеш от зоната си на удобство, на онова, което познаваш. Светлинните йерархии узнават желанието ти и се запрятат да ти помагат. Всичко, което се случва след това е най-доброто за тебе в настоящия момент. Може да не е както си го очаквал, но винаги е в съотвтствие с твоя Висш План.

Не бива да се плашиш нито да се притесняваш. Имай Вяра, защото промените в теб и във външния ти свят ги решаваш ти самият. На друго ниво на съзнание, на нивото на твоето Висше Аз. Висшето ти Аз това си ти самият в друго измерение на съществуванието и от тази друга по-висша позиция всичко се вижда много по-ясно, с една много по-широка перспектива. На тази позиция съществуват всички възможности и твоето Висше Аз вижда последствията от всяка една от тях. Поради това е способно да избере за теб онова, което десйствително е най-доброто за тебе.

И след моментума?

Както вече ти казах моментумът трае между 21 и 40 дни. След това ефектът от работата прогресивно намалява. Ако чувстваш, че за теб работи и искаш да продължиш ела на следващ сеанс и ще продължим да “премахваме следващите слоеве”, защото сме като една глава лук, с много люспи една върху друга. Ще продължим съвместната работа с твоите светлинни йерархии, които са на твое разположение да ти оказват помощ, за да растеш. Колко време? Колкото ти чувстваш. Докато оздравее тялото ти, докато се оздравят отношенията ти с другите, до когато искаш да задълбочаваш познанието на самия себе си. Само от тебе зависи. Както вече ти казах, единственото “непроменящо се” е, че няма нищо предопределено. Ти си единственият Творец на Живота си.

Нека Творението ти бъде Благословия за теб самия и за цялото Човечество!

Светлина, Мир и Любов

Бих се радвала да узная твоето мнение и коментари по темата. Ако ти е харесало, сподели.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018 Гери  Радичкова

One thought on “И след един сеанс… какво?

  1. Лиляна Иванова

    да, харесва ми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *